U korak s vremenom
Očekujemo Vaš poziv: 091 603 2843, 091 939 6500

BOJITE SE SVOG LJUBIMCA NA 2 KOTAČA OSTAVITI BEZ NADZORA NA ULICI? RJEŠENJE ZA VAŠ STRAH SE ZOVE MOTO Commander

MOTO CommandeR  je inteligentno rješenje za nadzor i zaštitu motocikla od krađe. U slučaju da netko pokuša pomaknuti motocikl MOTO CommandeR će vlasniku uputiti poziv i SMS poruku koja sadrži način na koji je aktiviran alarm (pomak ili udarac po motociklu), napon akumulatora u motociklu, stanje backup baterije u alarmu i link sa GPS lokacijom motocikla.

 

MOTO CommandeR posjeduje svoje vlastito napajanje i ukoliko netko i skine napajanje (akumulator) s motocikla, MOTO CommandeR će vlasnika SMS porukom obavijestiti da je napajanje isključeno.

 

Aktiviranje alarma se vrši na način da se ugasi motor, motocikl se postavi na nogar, na sekundi se ponovo okrene ključ u bravici i upali kontakt (Ignitio) te se zaključa upravljač motocikla i izvadi ključ iz bravice te se automtski aktivira alarm. Aktivirati se može i SMS porukom “SEC” na broj motocikla, a deaktivacija pozivom na broj motocikla ili SMS porukom “UNL”. U slučaju da Vam se na mobitelu ispraznila baterija ili nemate GSM signala, dektivacija se vrši putem PIN-a koji se upisuje ključem putem kontakt bravice. U izradi je Android i iOS aplikacija.

 

MOB2x

 

U svakom trenutku možete provjeriti status motocikla, njegovu GPS lokaciju. MOTO CommandeR kao dodatnu mogućnost nudi satelitsko praćenje kretanja motocikla. Kada napon na akumulatoru motocikla padne ispod 11.9V provjerom statusa motocikla obavještava vlasnika da je napon akumulatora slab.

Motociklom mogu upravljati do 4 korisnika, 2 primaju i šalju poruke, dok 2 samo šalju poruke, a ne primaju obavjesti o alarmu, slabom akumulatoru, skinutom napajanju itd, ali mogu aktivirati i deaktivirati sustav. Samo 4 upisana korisnika mogu korisititi motocikl, ukoliko netko tko nije korisnik pošalje bilo kakvu poruku na broj motocikla, MOTO CommandeR će primljene poruke proslijediti vlasniku (upisanom korisniku)

 

MOBGPS2x

alat

INSTALACIJA:

Instalacija MOTO CommandeR uređaja je jednostavan i vrlo brz posao. Ukupno vrijeme potrebno za instalaciju je od 30-60 min ovisno o modelu i konstrukciji motocikla. Postoje 2 vrste instalacije – OSNOVNA i NAPREDNA. Razlika između ove dvije vrste instalacije je u tome što NAPREDNA instalacija podržava blokadu motora. Ukoliko sami niste vješti, savjetujemo da se obratite jednom od naših partnera, stručnjaka za ugradnju sigurnosnih sistema u vozila

SHEMA instalacije MOTO CommandeR uređaja na motocikl

 

instala 1

instal 2

 

Posted by: In: Proizvodi 02 tra. 2014 0 comments

macjedrilica

AMOB3x

PUTEM iOS I ANDROID APLIKACIJE UPRAVLJAJTE VAŠIM VOZILOM POMOĆU SMS COMMANDER Alarm System, UREĐAJA UGRAĐENOG U VAŠE VOZILO

 

Upalite motor Vašeg vozila, zimi ugrijte kabinu, sjedala, odmrznite stakla, a u vrućim ljetnim danima rashladite svoje vozilo prije kretanja. Sve to iz udobne fotelje svog doma ili ureda, putem iOS ili Android aplikacije.

Provjerite status i GPS lokaciju vozila, otključajte i deaktivirajte alarm ili zaključajte i aktivirajte alarm.
U slučaju provale u vozila, uređaj SMS COMMANDER Alarm System blokira motor te Vas obavještava o provali i GPS lokaciji putem SMS poruke.

SMS COMMANDER Alarm System Vam nudi i mogućnost satelitskog praćenja vozila. U svakom trenutku provjerite povijest kretanja vozila i trenutnu GPS lokaciju vozila

U svakom trenutnku provjerite STATUS vozila i njegovu trenutnu GPS lokaciju. Provjerom statusa primit ćete sljedeće informaciju: jel vozilo zaključano ili otključano, vrata, poklopac motornog ili prtljažnog prostora otvoren, GNP – neutralan položaj mjenjača ukoliko se radi o ručnom mjenjaču, napon akumulatora u vozilu i kapacitet backup napajanja u alarmu. Temperatura u vozilu je dodatna mogućnost. Link sa GPS lokacijom i popis zadnjih baznih stanica operatora.

MOB2xSTATUS

 

U slučaju nasilonog ulaska u vozilo, SMS COMMANDER Alarm System će upisanim korisnicima uputiti poziv i SMS poruku s informacijom o načinu provale. Razlikujemo otvaranje poklopca motoronog ili prtljažnog prostora, nasilno otvaranje vrata, udarac po vozilu. ukoliko su u vozilu montirani senzori za zaštitu unutrašnjeg prostora (ultrazvučni senzori), u slučaju razbijanja stakla će se aktivirati senzor udarca, aktivirat će  i senzor za zaštitu unutrašnjeg prostora što samo povećava razinu sigurnosti.
Kako SMS COMMANDER Alarm System posjeduje svoje vlastito napajanje, u slučaju skidanja akumulatora u vozilu, obavijestit će o istom.

 

MOB2xintruder

 

OSNOVNE FUNKCIJE I MOGUĆNOSTI
   • aktivacija (zaključavanje vozila) i dektivacija (otključavanje vozila) alarma putem daljinskog upravljaca vozila, putem aplikacije ili SMS poruke
   • paljenje i gašenje motora vozila aplikacijom ili SMS porukom
   • s vozilom mogu komuncirati 4 korisnika vozila (4 različita broja mobitela) koja mogu slati naredbe putem SMS poruka i primati informacije o automobilu putem istih
   • blokada motora – u slučaju krađe ključa Vašeg vozila, SMS porukom gasite i blokirate motor, statusom provjeravate GPS lokaciju vozila
   • dojava o provali s informacijom o načinu provale – otvaranje vrata, udarac na vozilo, otvaranje motornog prostora, poklopca prtljažnika, otuđenje paukom
   • memorija alarma – ukoliko je prethodno alarm bio aktiviran, prilikom deaktivacije će signalizirati zvučnim upozorenjem
   • senzor otvaranja poklopca motornog prostora
   • zvučna (sirena 120dB) i svjetlosna signalizacija (pokazivači smjera)
   • funkcija tihi alarm – bez zvučne signalizacije, aktivna samo dojava na mobitel
   • SMS porukom moguće isključiti senzor udarca
   • funkcija traženje – aktiviranje sirene i svjetlosne signalizacije prilikom traženja vozila na parkiralištu
   • funkcija SMS PARKING – plaćanje parkinga sa salda SIM kartice u vozilu
   • funkcija panike – aktiviranje sirene i svjetlosne signalizacije u slučaju opasnosti
   • funkcija SPY – obavijest SMS porukom o promjeni stanja vozila prvom korisniku na popisu operatera (obavijest kad se vozilo otključa, upali..)
   • dojava u slučaju odspajanja akumulatora ili pada napona (SMS COMMANDER Alarm System posjeduje backup napajanje)
   • tipkalo za slučaj nužde – deaktiviranje alarma i otključavanje vozila pinom u slučaju da ste izgubili daljinski upravljač ili se baterija na mobitelu ispraznila
   • turbo timer – (nakon izlaska iz vozila i zaključavanja, motor ostaje raditi još neko vrijeme ukoliko je opcija turbo timer uključena) idealno za motore s turbo punjačem zbog produljunja vijeka trajanja motora i turbine
   • senzor neutralong položaja mjenjača – ukoliko vozilo nije u neutralnom položaju motor se neće pokrenuti, SMS COMMANDER Alarm System će vlasnika obavijestiti SMS porukom o istom
   • satelitsko praćenje i povijest kretanja vozila 

 

  • mogućnost spajanje temperaturnog senzora u vozilo – provjerom statusa vozila očitava se i temperatura u kabini
  • mogućnost spuštanja prozora u položaj u kojemu ih je korisnik ostavio prije zadnjeg automatskog zaključavanja (funkcija spuštanja i podizanja prozora u 5 položaja putem SMSporuke)
  • mogućnost spuštanja i podizanja krova kod kabrioleta
  • mogućnost dodavanja modula za paljenje bilo kojeg uređaja u automobilu putem SMS poruke (audio uređaji, svjetlosni efekti i sl.)

 

Mogućnost satelitskog praćenja vozila putem pametnog telefona ili računala.

MOB2xpracenje

macpro pracenje

SPREMANJE BROŠURE – SMS COMMANDER Alarm System

 

ŽELITE IMATI POTPUNU KONTROLU NAD SVAKOM SEKUNDOM IZNAJMLJIVANJA, KONTROLU SVAKE POJEDINAČNE VOŽNJE VODENOG SKUTERA (JET SKI), KONTROLU PRIHODA, IZVJEŠTAJE IZNAJMLJIVANJA?

 

 

JET icon 8

JET COMMANDER je sustav koji prati svaku sekundu rada iznajmljenog vodenog skutera (JET SKI) i bilježi ih u izvještaju. Izvještaji se izrađuju prema definiranom cjeniku najma, stoga naši korisnici točno znaju ostvarenu “zaradu” nakon svake vožnje.

U svakom trenutku je moguće provjeriti GPS lokaciju vodenog skutera (JET SKI) putem Android aplikacije ili online aplikacije na Vašem računalu.

MOBApk2x

 Korištenjem kompletnog sustava imate kontrolu najma u svakom trenutku, mogućnost gašenje do 7 vodenih skutera (JET SKI) po lokaciji, neovisno o udaljenosti. Sustav nudi mogučnost automatskog gašenja vodenog skutera (JET SKI) ukoliko napusti dopuštenu zonu kretanja i u tom slučaju vozi  brzinom većom od 13km/h.

MOB oznake mala

 

 

FUNKCIJE I MOGUĆNOSTI
 • gašenje i blokiranje motora vodenog skutera (neograničena udaljenost)
 • automatsko gašenje ukoliko skuter napusti dopušteno područje kretanja i vozi brzinom većom od 13kmh
 • satelitsko praćenje kretanja skutera i povijest kretanja
 • kompletan izvještaj vožnje i zarade (trajanje najma (vožnje), zarada po svakom najmu, ukupan prihod – dnevno, tjedno, mjesečno, godišnje)
 • noćni alarm (u slučaju krađe JET COMMANDER obavještava vlasnika na mobitel o pokušaju krađe i  GPS lokaciji vodenog skutera)
 • obavijest na mobitel vlasnika u slučaju namjernog isključenja uređaja s napajanja

BROŠURA JET COMMANDER – Spremi

UPUTE ZA KORIŠTENJE – JET COMMANDER – Spremi